Din momentul primelor vanzari, in noiembrie 2013, profilul GEALAN S9000 impreuna cu inovatiile dedicate acestuia a avut parte de un succes din ce in ce mai mare. Acest lucru este demonstrat foarte clar de cifrele de vanzari din ultimii 2 ani si jumatate, timp in care acestea au crescut sustinut si continua in acelasi ritm. Fereastra Alpina este produsul UNIKAT care foloseste profilul GEALAN S9000. Cea mai puternica crestere a fost in tarile cu o proportie mare de cladiri extrem de izolate conform standardului casei pasive, cum ar fi Germania si Austria. Profilul GEALAN S9000 integrat in produsul Alpina este utilizat si in alte tari europene in care interesul pentru acest tip de produse este in continua crestere.

STV®, IKD®, acrylcolor integrate

GEALAN S9000 impreuna cu inovatiile STV si IKD ofera clientilor care aleg fereastra Alpina posibilitatea de a construi elemente pasive in conformitate cu directiva IFT WA-15/2 utilizand profile standard si elemente standard de rigidizare de 2 mm din otel. Produsul premium in sistemul S 9000 are o valoare Uf certificata de 0,89 W / (m2K) si, prin urmare, proprietati de izolare termica remarcabile.
GEALAN S9000 poate folosi atat tehnologia de lipire a sticlei STV® cat si izolatia suplimentara a profilului cu IKD® pentru a imbunatati si mai mult valorile de performanta si proprietatile intregului sistem. Lipirea geamului cu profilul cercevelei transfera rigiditatea geamului la cercevea, ceea ce face ca intregul sistem sa fie mai rigid, mai stabil. Tehnologia IKD® este utilizata pentru a imbunatati considerabil izolatia termica a profilului. GEALAN S9000 este de asemenea disponibil cu tehnologia de acoperire a suprafetei, acrylcolor. Prin urmare, fereastra Alpina de casa pasiva din portofoliul UNIKAT combina toate inovatiile GEALAN din ultimii ani, intr-un singur produs.
Fereastra Alpina va ofera acces la toate aceste inovatii!