Se încarcă...

Politica de confidentialitate a datelor 

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal este un angajament fundamental UNIKAT, prin urmare ne vom dedica prelucrarii datelor dumneavoastra In deplina concordanta cu Regulamentul UE 2016/679 cunoscut si sub numele de Regualment GDPR. Prin documentul acesta dorim sa va informam despre modul In care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs cu caracter personal atunci cAnd interactionati cu noi In legatura cu produsele si serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin aplicatiile disponibile pe telefonul mobil.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului In care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale.

UNIKAT este denumirea comerciala al SC Productie Prestari Servicii si Comert AGER SRL. cu sediul social In Intorsura Buzaului, Str. Campingului, nr. 29 cu numar de ordine In Registrul Comertului J14/278/1993, cod unic de Inregistrare fiscala RO3975468. In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem denumiti operator atunci cAnd prelucram datele dvs cu caracter personal.

In cazul in care doriti sa va furnizam orice informatii suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dvs, va Incurajam sa contactati responsabilul UNIKAT cu protectia datelor la adresa de e-mail office@unikat-grup.ro

Date colectate de UNIKAT

Colectam datele dvs. cu caracter personal numai de la dumneavoastra, astfel aveti control asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. De exemplu primim informatii de la dvs. cAnd va inscrieti la Newsletter pe pagina noastra de web ne transmiteti adresa de e-mail.

Colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs In timpul vizitarii site-ului nostru web sau a folosirii aplicatiei smartphone, pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dvs. Va invitam sa aflati mai multe detalii In acest sens prin consultarea sectiunii privitoare la scopurile prelucrarii de mai jos.

Pe site stocam si colectam informatii in cookie-uri si tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri care poate si ea sa fie consultata pe site-ul unikat-grup.ro

Nu ne dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au Implinit varsta de 16 ani

Scopurile prelucrarii datelor de catre UNIKAT

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal In urmatoarele scopuri:

  1. Pentru prestarea de servicii
  2. Pentru Imbunatatirea serviciilor noastre
  3. Pentru marketing
  4. Pentru apararea intereselor noastre legitime, tentative fraudare, protejare a site-ului

Cui transmit UNIKAT datele dvs. cu caracter personal

Pentru a va oferi o experienta cat mai placuta in mediul online, ne preocupam constant sa imbunatatim/facem mentenanta programelor software utilizate. In acest sens, avem incheiate contracte de dezvoltare cu firme specializate in domeniul programarii si al mentenantei software, pe teritoriul U.E.

Ce drepturi aveti:

Potrivit Regulamentului GDPR, in calitate de persoana vizata beneficiati de un cumul de drepturi, respectiv:

  1. Dreptul la informare si acces la date cu caracter personal: dreptul de a obtine o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective.
  2. Dreptul la rectificare: puteti solicita catre UNIKAT si obtine, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, cu mentiunea ca in cazul unui cont online aceste modificari le puteti efectua personal din sectiunea de editare a datelor contului.
  3. Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”): dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica anumite motive mentionate in Regulamentul GDPR.
  4. Dreptul la restrictionarea prelucrarii: dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in anumite cazuri.
  5. Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si de a le transmite catre alt operator.
  6. Dreptul la opozitie: dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc, in conditiile Regulamentului GDPR.
  7. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.
  8. Dreptul sa va adresati printr-o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale.

Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul UNIKAT cu protectia datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin e-mail la adresa office@unikat-grup.ro sau prin posta la adresa: str. Mihai Viteazul, nr. 324, Intorsura Buzaului, Covasna.